Installaties

Lichtinstallaties

Hoeveel aansluitingen heeft u eigenlijk nodig in uw nieuwe keuken? Hoe gaan wij de installatie aanleggen, zonder dat dit de architectuur van uw nieuwe luxe serre aantast? Hoogewerf Elektrotechniek helpt u met dit advies en aanleg van uw elektrotechnische installatie. Wij leggen complete lichtinstallaties aan voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Krachtinstallaties (400 V) in woningen

Steeds meer mensen kiezen voor een whirlpool, sauna of zwembad in hun eigen huis. Heerlijk, al die luxe onder uw eigen dak! Maar voor de verwarming van een sauna of bad is wel meer vermogen vereist dan standaard. Daarvoor heeft u wellicht een krachtinstallatie nodig. Hoogewerf adviseert en realiseert aanvullende stroomvoorzieningen in uw luxe woning.

Krachtinstallaties (400 V) bij bedrijven

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat er gebeurt als de stroomvoorziening in uw bedrijf voor een periode uitvalt, omdat er bijvoorbeeld net één computer te veel aan staat? Sinds de opkomst van de computer zijn bedrijven in toenemende mate afhankelijk van hun stroomvoorziening. Een betrouwbare licht- en krachtinstallatie is essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. Hoogewerf Elektrotechniek heeft de kennis en ervaring om licht- en krachtinstallaties te installeren bij ieder bedrijf. Wij bekijken – samen met u – wat u nodig heeft voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening.