Hoogewerf Elektrotechniek in New York

Hoogewerf Elektrotechniek loopt mee!

Hoogewerf Elektrotechniek heeft ze eigen verbonden aan een loopgroep, die met zijn allen nog nooit een marathon hebben gelopen. Aan deze loopgroep zijn twee goede doelen verbonden, waar iedere deelnemer ‘moet’ proberen zoveel mogelijk sponsoren te vinden. De link naar de deelnemersite is: http://nyc42.nl/Participant/Details?participantId=34 Indien u een kleine donatie wilt doen voor het goede doel, en uiteraard ons (Ton & Nicolette) een hart onder de riem wilt steken, is dit van harte welkom.

NYC42: 42 lopers met een doel!

“Inspired by 3 men” is het initiatief ontstaan om op 4 november 2012 met 42 lopers 42 km, oftewel de marathon van New York, te lopen. Het initiatief krijgt de naam “NYC42”. Iedere loper laat zich voor minimaal €1.000 sponsoren voor de weeshuizen “Homeless Child” en “Obras Hermano Pedro”. De lopers hebben nog nooit een marathon gelopen, voor hen is het de ultieme lifetime experience. Dat geldt zeker voor de beginnende lopers voor wie een marathon een ultieme uitdaging is. En vergeet niet de meer ervaren lopers die de vurige wens hebben ooit de finish te kruisen van de moeder der marathons: De NYC Marathon!

Deze 42 sportieve runners zetten al ruim een jaar lang alles op alles om op 4 november te finishen. Het NYC42 initiatief helpt hen daarbij. En zij helpen op hun beurt de kinderen van Homeless Child en Obras Hermano Pedro met hun sponsorgelden.

De loop zelf

Dit was de loop die niet door ging…..door orkaan Sandy. Helaas!